Newsroom

Newsroom

Τι είναι η ανδρολοχεία που έπαθε ο Σταύρος Σβήγκος στην εγκυμοσύνη της συζύγου του

Τα συμπτώματα που προκαλεί η ανδρολοχεία που έπαθε ο Σταύρος Σβήγκος

Καταγραφή 1

Ο γνωστός ηθοποιός, Σταύρος Σβήγκος βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει πως είχε περάσει ανδρολοχεία κατά την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του.

«Είχα περάσει ανδρολοχεία την περίοδο της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου μου. Στην ανδρολοχεία έχεις κάποια συμπτώματα όπως πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία, μπορείς να τα πάθεις όλα. Εγώ όμως είχα κάποια, έτσι, λίγα. Μετά το είχα και σαν δικαιολογία για να τρώω ότι γουστάρω! Έτρωγα τον π@το μου και έλεγα “ωχ πρήστηκα, μάλλον από την ανδρολοχεία είναι” ενώ είχα φάει ένα τραπέζι ολόκληρο», είπε αρχικά.

«Είσαι πολύ κοντά στην σύντροφο σου και αρχίζεις να νιώθεις ό,τι νιώθει και αυτή, χωρίς όμως να το επιλέγεις. Έρχεται. Είναι όπως αν κλειστούμε αυτή τη στιγμή οι τρεις μας σε ένα δωμάτιο για εννιά μήνες, θα επηρεαστούν οι συμπεριφορές μας και θα βιώνουμε πράγματα κοινά. Οπότε όλο αυτό ψυχολογικά και υποσυνείδητα αρχίζει να σου κάνει διάφορα παιχνίδια. Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην Ελένη, οπότε άρχισα και εγώ να έχω τέτοια πράγματα. Η Ελένη μού το είπε ουσιαστικά”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός της σειράς “Έρωτας φυγάς”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τι είναι η ανδρολοχεία που έπαθε ο Σταύρος Σβήγκος

Συνήθως προκαλεί σωματικά, σεξουαλικά και ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία κατά κανόνα επιδεινώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

Χαμηλά επίπεδα ενέργειας
Κατάθλιψη και αισθήματα θλίψης
Κακή διάθεση
Χαμηλή αυτοπεποίθηση
Δυσκολίες στην συγκέντρωση
Αϋπνία
Αύξηση βάρους
Μειωμένο μυικό όγκο και αίσθημα κακουχίας
Γυναικομαστία
Μειωμένη οστική πυκνότητα
Στυτική δυσλειτουργία
Μειωμένη λίμπιντο
Υπογονιμότητα
Μπορεί επίσης να παρατηρηθούν πρησμένοι μαστοί, συρρικνωμένοι όρχεις, απώλεια τριχοφυίας ή εξάψεις.Επίσης τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης οστεοπόρωσης. Αν και αυτά τα συμπτώματα είναι σχετικά σπάνια, τυπικά επηρεάζουν τους άνδρες στην ίδια ηλικία που οι γυναίκες μπαίνουν στην κλιμακτήριο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…