Newsroom

Newsroom

Τι έγινε στο «φροντιστήριο» για το ομόφυλα όταν έκλεισαν οι πόρτες – Η ατάκα Άδωνι που εκνεύρισε

Ο Άδωνις κατάφερε να εκνευρίσει μέχρι και τους συντρόφους του, στο «φροντιστήριο» για τον γάμο των ομόφυλων

Φροντιστήριο Άδωνις

Αυτό δεν ήταν φροντιστήριο, πεδίο μάχης ήταν όπου πρακτικά εκφράστηκε η πολυδιάσπαση που υπάρχει εντός της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αν κάτι δεν έλλειψε σίγουρα από το «φροντιστήριο» ήταν οι εντάσεις, οι διαφωνίες αλλά και οι έντονοι εκνευρισμοί. Ο μόνιμα εριστικός Άδωνις έκανε πάλι το θαύμα του… αυτή τη φορά μάλιστα εναντίων των συναγωνιστών του.

Έχουμε και λέμε η Άννα Καραμανλή δεν παρακολούθησε όλη την διαδικασία της ενημέρωσης και αποχώρησε, ενώ έντονες ήταν και οι διαφωνίες του Κώστα Καραγκούνη. Επίσης, τη θέση της καταψήφισης συνεχίζει να υποστηρίζει ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ενστάσεις εξέφρασε και ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς Νίκος Βλαχάκος, όπως και ο βουλευτής Α’ Πειραιώς Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, αλλά και ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Στέλιος Πέτσας.

Άδωνις – Η ατάκα που άναψε τα αίματα

Πάνω από 2,5 ώρες κράτησε η πρώτη –θα ακολουθήσει σήμερα και δεύτερη– συνεδρίαση στην Πειραιώς με θέμα την ενημέρωση των βουλευτών της Ν.Δ. για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι βουλευτές που πήραν τον λόγο ήταν πάνω από 30, με τους περισσότερους να εκφράζουν τις απορίες και τις ενστάσεις τους.

Ο Σκέρτσος με υπομονή –και κυρίως ηπιότητα– προσπάθησε να απαντήσει στις ερωτήσεις

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν ακολούθησε την ίδια γραμμή και ήταν πιο επιθετικός, λέγοντας σε κάποιο σημείο… πως όποιος δεν ψηφίσει πάει ενάντια στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που δεν ακούστηκε πολύ καλά στους βουλευτές.

«Ακόμα και κάποιοι που σκέφτονται να ψηφίσουν θετικά εκνευρίστηκαν με τον Αδωνι», ήταν το σχόλιο γαλάζιου βουλευτή σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Καθημερινή για το παρασκήνιο της συνάντησης. Μάλλον το φροντιστήριο δεν πήγε και τόσο καλά…

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…