Newsroom

Newsroom

Τι έγινε ρε παιδιά; Το antinews ξαφνικά «κράζει» άγρια τον Σαμαρά!

Ίσως οι ανακατάξεις στην (ακρο)δεξιά πολυκατοικία, μετά την «ιερή» συμμαχία Μπογδάνου - Τζήμερου - Φαήλου, προκαλούν διάφορες «καραμπόλες».

5589891

Όσο και αν επιχειρήθηκε στο συνέδριο της ΝΔ, το αφήγημα του «ενωμένου» κόμματος δεν μπόρεσε τελικά να σταθεί. 

Μπορεί αρχικά το συνέδριο να φαινόταν ότι θα εξελιχθεί σε μια τυπική, νωχελική διαδικασία, κάπως σαν το χθεσινό ΑΕΚ-ΠΑΟ, δηλαδή, όμως λίγο πριν το σφύριγμα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έβαλε «φωτιά», με μια ομιλία που στρεφόταν ευθέως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αιχμή τα εθνικά θέματα.

Αυτό όμως δεν είναι έκπληξη. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Αντώνης Σαμαράς με κάθε ευκαιρία στρέφεται κατά της διαχείρισης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και όταν δεν το έκανε ευθέως, φρόντιζε να το κάνει μέσω διάφορων μεθόδων, είτε χρησιμοποιώντας μικρά και μεσαία στελέχη του κόμματος, που εξέφραζαν τις απόψεις του, είτε μέσω ορισμένων ΜΜΕ που ήταν… «δηλωμένα σαμαρικά», με «ναυαρχίδα» το Antinews.gr. 

Μέσω του antinews.gr, οι… κύκλοι Σαμαρά είχαν εξαπολύσει σφοδρότατες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού, μερικές φορές χρησιμοποιώντας λόγια που δε θα τολμούσαν να ξεστομίσουν ούτε καν οι πολιτικοί αντίπαλοι της ΝΔ, με το συμπέρασμα των άρθρων να καταλήγει πάντα στη μεσιανική φιγούρα του Αντώνη Σαμαρά. 

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τελείωσαν. Οι τίτλοι που χαρακτήριζαν το antinews ως «σαμαρικό», μάλλον πρέπει τώρα να ανασκευαστούν, αφού το site αλλαξοπίστησε και τώρα τα βάζει ευθέως με τον πρώην πρωθυπουργό.

Με άρθρο τιτλοφορείται «Επιτέλους, τι θέλετε κύριε Σαμαρά;», το antinews.gr κάνει σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για την ομιλία του στο Συνέδριο της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι για μια ακόμη φορά «έριξε άσφαιρα».

«Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την ευημερία της πατρίδας και του λαού της δε θα επαναλάμβανε τα τετριμμένα σε κάθε συνέδριο ή σε κάποια συνέντευξη, αλλά θα προέβαινε σε συγκεκριμένες ενέργειες, έστω και συμβολικές, μπας και σταματούσε την κατρακύλα.

Δυστυχώς, όσο και να υποδύεται τον πατριώτη (κάποιοι κλακαδόροι μάλιστα στα social media ενόψει της ομιλίας του τον παρομοίασαν με τον… Έλληνα Τσώρτσιλ που επιστρέφει), ουδείς πλέον πείθεται ότι νοιάζεται για την καθημαγμένη Ελλάδα», αναφέρει.

Παραμένει άγνωστος ο λόγος που έκανε το antinews να στραφεί με τέτοιο τρόπο κατά του «πάτρωνα» Σαμαρά, κάνοντάς του μάλιστα κριτική από τα δεξιά.

Παρακάτω μάλιστα το κεντρικό άρθρο του antinews.gr συνεχίζει: 

«Επιτέλους, τι θέλετε κύριε Σαμαρά;

Εμείς πάντως θα σας προτείναμε να σταματήσετε αυτό το ντροπιαστικό για την ιστορία σας γαϊτανάκι και να ακολουθήσετε τα χνάρια του Κώστα Καραμανλή.

Ο οποίος δε μιλάει, εκτός κι αν προκληθεί, και συντάσσεται με την παράταξη όποιος κι αν είναι ο αρχηγός της.

Άλλωστε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά.

Επιστρέψατε ανέλπιστα από την πολιτική έρημο, σας εμπιστεύτηκε πάλι ο λαός της Νέας Δημοκρατίας (κι όχι μόνο), και σας έκανε πρωθυπουργό.

Εσείς, όμως, κυριολεκτικά πετάξατε το… συγχωροχάρτι στα σκουπίδια και κάνατε ακριβώς τα ίδια με αυτά που κατηγορείτε τον Μητσοτάκη.

Ήτοι, συγκυβερνούσατε με τους… ποταμοπασόκους, εκτελούσατε τις εντολές «εταίρων» και «συμμάχων», διαπραγματευόσασταν με τον Ερντογάν και νταλαβεριζόσασταν με τους διαβόητους νταβατζήδες για να παραμείνετε στην εξουσία».

Δεν είναι παράλογο πάντως να υποθέσουμε ότι οι ανακατάξεις στην (ακρο)δεξιά πολυκατοικία, ιδιαίτερα με την «ιερή» συμμαχία Μπογδάνου – Τζήμερου – Φαήλου, ίσως προκαλούν διάφορες «καραμπόλες». Η απομάκρυνση πάντως του antinews.gr από τη γραμμή Σαμαρά, ίσως και να αποδειχτεί ότι συνδέεται με την πρόσδεσή του σε μια άλλη… τριπλή γραμμή.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…