Τι έδειξε η νεκροτομή για τον Θάνατο της 18χρονης από την Ξάνθη

Πάλεψε για τη ζωή της όμως δεν τα κατάφερε η 18χρονη κοπέλα, που βρήκε το θάνατο από τα χέρια του πατέρα της την περασμένη Παρασκευή στην Ξάνθη.

5a3f81fb1dc524db448b4576

Από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη το Σάββατο, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη18χρονη από τη Σμίνθη της Ξάνθης, πάλεψε για να σωθεί πριν ο 49χρονος πατέρας τηε την πνίξει.

Όπως δήλωσε στο xanthi2.gr ο κ. Κιφνίδης, από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των δύο σωρών, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολύ ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας και την άποψη του ιατροδικαστή ότι ήταν ένας βίαιος θάνατος για την άτυχη 18χρονη αλλά πρόσθεσε αρκετά νέα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…