Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είχε το ηλιόλουστο πρωινό της Τετάρτης (14/1) ο Κωνσταντίνος Τασούλας, με τους δυο άνδρες να βρίσκονται στο Προεδρικό Μέγαρο και να συζητάνε.
Μάλιστα, οι δυο τους είναι σίγουρα γνωστοί καθώς ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά τη διακυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Καραμανλή, ενώ ανά τα χρόνια έχουν έρθει αρκετά κοντά λόγω της κοινής τους πλεύσης στο κόμμα.
Φυσικά πλήρη εικόνα για το τι είπαν οι δυο άνδρες δεν υπάρχει, με τις λιγοστές πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια γενική κουβέντα που έγινε σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και τα θέματα εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο κεντρικό θέμα στη συζήτηση τους.

Η συνάντηση αυτή έγινε κυρίως λόγο της επιλογής του Κωνσταντίνου Τασούλα να δει και να μιλήσει με σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής της χώρας, με τον πρώην πρωθυπουργό να αποτελεί ένα τέτοιο καθώς κυβέρνησε τη χώρα από το 2004 έως το 2009, όταν δηλαδή και η χώρα πήγαινε προς τα βράχια και γιγαντώθηκε η οικονομική κρίση.
Φυσικά αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό σημαίνει ότι ο Τασούλας θα συναντηθεί και με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα του οποίου πριν από μερικούς μήνες είχε απορρίψει το αίτημα για δημοσίευση των πρακτικών της σύσκεψης μετά το δημοψήφισμα, λέγοντας ότι είναι απόρρητα.
Βέβαια μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα συμβεί και θα γίνουν οι παραπάνω συναντήσεις ή αν απλά η σημερινή περαντζάδα του Κώστα Καραμανλή από το Προεδρικό Μέγαρο ήταν ένα μεμονομένο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:
Αγρότες: Αυτά είναι τα τρία στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν στον διάλογο με Μητσοτάκη
Πώς θα ονομάζεται το κόμμα που φτιάχνει η Μαρία Καρυστιανού
Αντετοκούνμπο: Τα πήρε με τη γιούχα των οπαδών των Μπακς και απάντησε από το παρκέ (video)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια