Τι δήλωσαν Μώραλης-Μιχαλολιάκος στον Πειραιά

Στο  38ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για τον δεύτερο γύρο…

peir1

Στο  38ο Δημοτικό Σχολείο ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Τον Γιάννη Μώραλη περίμεναν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του, Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάββας Θεοδωρίδης.

Απερχόμενος, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Σήμερα είναι μία καινούρια ημέρα για τον Πειραιά. Σήμερα οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες ψηφίζουν αλλαγή. Γυρίζουν την πλάτη τους στο χθες, στη μετριότητα, στη μιζέρια, στη διχόνοια, στη διαίρεση. Σήμερα η μεγάλη πειραϊκή συμμαχία που φτιάξαμε αυτές τις 40 ημέρες ψηφίζει ανατροπή, ψηφίζει προοπτική, ψηφίζει ελπίδα και χαμόγελο για τους πολίτες».

«Είναι η στιγμή της απόλυτης δημοκρατίας. Είναι η στιγμή που ο πολίτης έχει τη μεγαλύτερη δύναμη, που παίρνει στα χέρια του την τύχη της πόλης του, της περιφέρειάς του και επηρεάζει τα δρώμενα στην Ευρωβουλή. Έπραξα και εγώ ως πολίτης το καθήκον μου για τη δημοκρατία», δήλωσε ο έτερος «μονομάχος» του Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Όπως είπε, «είναι η στιγμή που όλοι είμαστε ίσοι. Την ώρα που ψηφίζουμε και την ώρα που φεύγουμε από τη ζωή τότε είμαστε ίσοι».

Ο κ. Μιχαλολιάκος ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για την περιφέρειά μας, που είναι σχεδόν η μισή Ελλάδα αλλά και για μια Ευρώπη η οποία θα λαμβάνει υπόψη της τον άνθρωπο, ιδιαίτερα τον αδύναμο άνθρωπο».

Ερωτηθείς εάν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Μιχαλολιάκος απάντησε: «καλή επιτυχία στη δημοκρατία».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…