Τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς για την "ορφανή" άδεια και το MEGA

Το δικό του σχόλιο ως αρμόδιος υπουργός έκανε ο Νίκος Παππάς μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης φακέλων των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες. Την ίδια στιγμή, σχολίασε και τις ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA, το οποίο εν τέλει δεν διεκδικεί άδεια.

5a3aa7ee1dc524f1268b467a 1

Στο περιθώριο των δηλώσεων στις κάμερες, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σχολίασε πως εφόσον υπάρχουν έξι αντί για επτά υποψήφιοι «πάει περίπατο» η κριτική που έγινε το προηγούμενο διάστημα αναφορικά με τον αριθμό των αδειών.

«Έρχονται εν τέλει έξι φάκελοι. Είχε κανείς το capacity να καταθέσει πρόταση και δεν κατέθεσε;» διερωτήθηκε.

Διαβάστε σχετικά: Αυτοί είναι οι έξι που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια – Τη Δευτέρα η αποσφράγιση των φακέλων

Ως προς την έβδομη άδεια για την οποία δεν προέκυψε επιχειρηματικό ενδιαφέρον, την χαρακτήρισε «ορφανή» και πρόσθεσε πως θα γίνει προκήρυξη αφού τελεσφορήσει η τρέχουσα διαδικασία, ενώ αν προκύψουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, τότε η άδεια θα δημοπρατηθεί.

«Πολλές προϋποθέσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό έγιναν προϋποθέσεις απόδοσης άδειας» τόνισε, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο να προκύψει το οποιοδήποτε εμπόδιο. Επίσης, προέβλεψε πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να ελεγχθούν οι φάκελοι των υποψηφίων.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο ΜEGA, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «ήταν μία επιχειρηματική απόφαση», προσθέτοντας ότι είναι ασφαλώς αρνητικό τετελεσμένο για τους εργαζόμενους.

Διαβάστε και εδώ: Παππάς: «Η τηλεοπτική αγορά ξεκινά να κάνει τα απαιτούμενα βήματα» 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.