Newsroom

Newsroom

Τη Δευτέρα η κηδεία του Γιώργου Δελαστίκ στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Τη Δευτέρα στις 15.00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ ,ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Η κηδεία του θα γίνει στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

2104427 0 1

Ο Γιώργος Δελαστίκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιουλίου 1952. Σπούδασε ηλεκτρολόγος–μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Πάτρας.

Ξεκίνησε να δουλεύει στη δημοσιογραφία το 1979. Εργάστηκε στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Πρώτη, Το Παρόν, Καθημερινή, Ελευθερία Λάρισας και Έθνος και στο περιοδικό Επίκαιρα. 

Εργάστηκε επίσης ως αναλυτής σε πολλά ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Πραγματοποίησε δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές σε όλο τον κόσμο ενώ έγραψε πέντε βιβλία (Το τέλος των Βαλκανίων, Αποκάλυψη Τώρα – Ο δρόμος προς τη μονοκρατορία, Η νέα Γιάλτα, Συνωμοσία στη Μεσόγειο, Αφγανιστάν) και συμμετείχε σε πολλά άλλα.

Υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής του ΠΡΙΝ. 

Από φοιτητής εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα κι έγινε μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Το 1989 αποχώρησε διαφωνώντας με την κυβέρνηση Τζαννετάκη και και πήρε ενεργά μέρος στη συγκρότηση του ΝΑΡ και των μετωπικών σχημάτων που εν συνεχεία δημιουργήθηκαν. Ήταν υποψήφιος βουλευτής σε πολλές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Αντιπολίτευσης, του ΜΕΡΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…