Τι αποκαλύπτει η μητέρα της 22χρονης για την τραγωδία στη Νέα Σμύρνη (video)

Μούδιασμα προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες, η υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, με τις αντιδράσεις του κόσμου να ποικίλουν.

NewsRoom 30/04/2018 | 19:31

Η 22χρονη που αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους από τις αρχές, εμφανίζεται μετανιωμένη για την πράξη της. Η μητέρα της που βρίσκεται στο πλευρό της 22χρονης, μίλησε για την οικογενειακή τραγωδία στην εκπομπή «Tatiana live» στο Epsilon Tv, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της. 

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα γιατί δεν είχε κοιλιά, δεν είχε αλλάξει νούμερο στο παντελόνι. Κανένας από την πολυκατοικία δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί μου ήταν έγκυος. Αν το είχα καταλάβει , θα το είχα αποτρέψει όλο αυτό που έγινε. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο συνέβη στο παιδί μου. Μακάρι να μου μιλούσε ακόμα και την τελευταία στιγμή, πραγματικά θα τη βοηθούσα. Αν μου το έλεγε, θα τη βοηθούσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με φοβάται το παιδί μου. Τη ρώτησα “γιατί μου το έκρυψες;” και μου λέει “μαμά, ντρεπόμουν, φοβήθηκα, δεν ξέρω πως το έκανα αυτό”. Κι εγώ και ο διαχειριστής είδαμε το μωρό, βοηθήσαμε και ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Κάναμε τα πάντα», συνέχισε η μητέρα της 22χρονης.

Η μητέρα έδωσε μεγάλη έμφαση και στον ρόλο του πατέρα της 22χρονης, υποστηρίζοντας πως το διαζύγιό τους ενδεχομένως να την επηρέασε ψυχολογικά αλλά και στη μετέπειτα συμπεριφορά της. «Όταν χωρίσαμε ο μπαμπάς της μικρής, ήδη είχε μια άλλη σχέση η οποία είχε παιδιά και πιστεύω πως αυτό επηρέασε πολύ τη μικρή», είπε.