Τι αποκάλυψαν οι σωματοφύλακες του Τζόνι Ντεπ- Άθλιες εργασιακές συνθήκες και ναρκωτικά στο πρόσωπο

Οι πρώην μπράβοι του Τζόνι Ντεπ, Miguel Sanchez και Eugene Arreola, αποφάσισαν να του κάνουν μηνύσεις για πολλούς απλήρωτους μισθούς και άθλιες συνθήκες εργασίας.

5aec87f71dc524453f8b4575

Σύμφωνα με τα έγγραφα της μήνυσης, οι Sanchez και Arreola αναγκάζονταν να δουλεύουν πολλές παραπάνω ώρες από το προβλεπόμενο, με τον Ντεπ συνεχώς βουτηγμένο στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ συχνά έκαναν και μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά του.

Στην αγωγή περιλαμβάνονται αποκαλυπτικές λεπτομέρειες μεταξύ των οποίων και ότι οι πρώην σωματοφύλακες κάποτε χρειάστηκε να σκουπίσουν ναρκωτικά από το πρόσωπο του Ντεπ, μέσα σε ένα κλαμπ, προκειμένου να μην το δουν οι υπόλοιποι θαμώνες του.

Οι πρώην σωματοφύλακες καταγγέλλουν ότι κατά το διάστημα Απριλίου 2016-Ιανουαρίου 2018 δεν τους καταβλήθηκαν οι υπερωρίες, ενώ δεν τους προσφέρθηκαν γεύματα και ώρες ξεκούρασης για το διάστημα που φρόντιζαν τον Ντεπ και την οικογένειά του.

«Στις αρχές του 2016, άρχισε να παρατηρεί μια τεράστια αλλαγή στον Ντεπ και στην ατμόσφαιρα στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός άρχισε να κάνει ξαφνικές και δραστικές αλλαγές στο προσωπικό και στους μάνατζέρς του προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά για όλους γύρω του εκτός από τον ίδιο», σύμφωνα με την αγωγή.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…