"Δεν ανήκει στο λεξιλόγιό μου το μωρή" απαντά ο Συρμαλένιος

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου περί σεξιστικού σχολίου ο Νίκος Συρμαλένιος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σεξιστικές εκφράσεις όπως "μωρή" δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου».

NewsRoom 26/05/2017 | 14:57

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας πως δεν ανέφερε οποιαδήποτε «σεξιστική φράση» και καταλογίζει στην κ. Ασημακοπούλου απόπειρα συκοφάντησης του ιδίου αλλά και της κυβέρνησης. 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σε σχέση με το φραστικό επεισόδιο που μου καταλογίζει η βουλευτής της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, απαντώντας μου με προκλητικό τρόπο και χωρίς την παραμικρή απόδειξη για τη δήθεν «σεξιστική» φραστική επίθεση εκ μέρους μου, έχω να αναφέρω τα εξής:

Διαψεύδω κατηγορηματικά την κ. Ασημακοπούλου και δηλώνω ότι σεξιστικές εκφράσεις όπως «μωρή» δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου, δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα μου, αλλά και με τη συνείδησή μου.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέση με το άτομό μου.

Προφανώς πρόκειται για μια νέα συστηματική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να συκοφαντήσει με κάθε τρόπο της κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .