Τι απαντά ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» στον Αλέξη Κούγια για την Ρούλα Πισπιρίγκου

O πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» διαψεύδει τον Κούγια ότι τον προσέγγισε για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

a 316 1 1 1 1 2 1 1 1 3 3

Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 απάντησε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος στον Αλέξη Κούγια που δήλωσε ότι διοικητής νοσοκομείου της Αθήνας τον προσέγγισε για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο ίδιο διέψευσε ότι εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση, ενώ έκανε λόγο για αστειότητες και κακοήθειες. Παραδέχεται ότι είχε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη. Του έστειλε ένα συλλυπητήριο μήνυμα, υπήρχε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και του συνέστησε αρχικά τον Απόστολο Λύτρα και να κάνουν γονιδιακό έλεγχο. Όπως λέει ο κ. Γιάνναρος στην επικοινωνία που είχε με «Το Πρωινό» σε καμία περίπτωση δεν είχε κάποια εμπλοκή, δηλαδή να συστήσει τον κ. Κούγια στην οικογένεια.

«Εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι μίλησα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ το μόνο που έκανα είναι ότι του σύστησα τον Λύτρα για να τον βοηθήσει να βρει την αλήθεια. Με ρώτησε για γενετική, για τεστ και τα λοιπά που και εκεί δεν μπορούσα να τον βοηθήσω, γιατί εγώ δεν κάνω πια αυτά τα τεστ, δεν είμαι πια στον χώρο αυτόν τον συγκεκριμένο. Οπότε δεν έχω καμία άλλη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ένα απλό συλλυπητήρια του είπα, σαν πατέρας που έχει χάσει τον γιο του. Είναι ένα αισχρό θέμα που δημιούργησε κάποιος – για δικούς του λόγους – και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα τελειώσει. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, γιατί βασικά είναι κάτι το οποίο ποσώς με ενδιαφέρει. Το αν κάποιος θα πάει φυλακή ή δεν θα πάει φυλακή. Εγώ την άποψή μου έχω πει μόνο, την επιστημονική, τίποτε άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάνναρος.

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…