Τι απαντά μέλος του Ρουβίκωνα για την εισαγγελική παρέμβαση και τα fake news

Αντιδράσεις προκάλεσε η εισαγγελική παρέμβαση γύρω από την ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου. Ο ίδιος, σε νέες του αναρτήσεις αναφέρεται σε διαστρέβλωση των όσων έγραψε από μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ.

5a734a881dc52438528b457d

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα που εξέφρασε την εκτίμησή του πως την Κυριακή «θα χυθεί αίμα», το μέλος της αναρχικής ομάδας επανέρχεται με νέες αναρτήσεις, κατηγορώντας τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν τα όσα έγραψε.

Ενώ η πρώτη επίμαχη ανάρτηση έκανε τον γύρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

«Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα.Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις.Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν. Κατανοητό;».

Το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «απειλεί για αιματοκύλισμα», αναφερόμενος στον εμπρησμό κατάληψης από ακροδεξιούς στη Θεσσσαλονίκη. Τέλος, πριν κάποιες ώρες, επανήλθε σε πιο έντονο ύφος και με περισσότερες λεπτομέριες για το σκεπτικό της ανάρτησής του, κατηγορώντας για λασπολογία τα μίντια, λόγω της διαστρέβλωσης των όσων είχε γράψει. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Άθλιοι λασπολόγοι η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν πάντα το “επάγγελμα”σας.”Δημοσιογράφοι”της πιο χυδαίας προπαγάνδας παπαγαλάκια συμφερόντων και μαφιόζων.Που το είδατε ρε ΑΛΗΤΕΣ ότι καλώ σε αιματοκυλισμα την Κυριακή;Που διαβάσατε ρε κατευθυνόμενες αμοιβάδες ότι απειλω τον κόσμο που θα κατέβει στο συλλαλητήριο; Όλοι εσείς που κάνετε αβάντα στον κάθε νεοναζί τραμπούκο που με την κάλυψη των ματ θα μπορούσαν να έχουν κάψει κόσμο στην Θεσσαλονίκη; Ποιοί είναι αυτοί που έχουν χύσει αίμα τόσο καιρό ο Ρουβικωνας η οι φασίστες;Η δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα και αντίληψη να καταλάβετε τι έγραψα η είστε κοινοί προβοκάτορες.Πονταρω στο δεύτερο.Εγω πάντως θα ασκήσω το δικαίωμα μου την Κυριακή στο να αμυνθώ στον οποιοδήποτε ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ όπως έκαναν στην Θεσσαλονίκη.Και όσον αφορά όλους αυτούς που απειλούν ένα θα πω.Μετα την Κυριακή υπάρχει η Δευτέρα.Και επειδή είμαι και από την βόρεια Ελλάδα και ξέρω λίγη ιστορία θα πω το εξής στα ανώνυμα φασισταρια που στέλνουν μηνυματακια.Αν δεν ήταν το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ θα μιλαγατε όλοι βουλγάρικα τώρα.Δοσιλογοι γερμανοτσολιάδες στις τρύπες σας».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ