«Θυμάστε ποτέ τέτοιο καιρό τον Ιούνιο;»... Θυμάσαι Άδωνι τι έλεγες για τις βροχές;

Όταν ο Άδωνις έλεγε πως για τις καλοκαιρινές βροχές φταίει ο... πρωθυπουργός

NewsRoom 11/06/2021 | 14:25

Εδώ και λίγη ώρα η Αθήνα «πολιορκείται» από πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα. Καταρρακτώδης βροχή, κεραυνοί ακόμα και λίγο χαλάζι σημειώνονται στην πρωτεύουσα της χώρας δυσκολεύοντας εξαιρετικά τη ζωή των πολιτών.

Πολύ φυσιολογικά πολλοί θα αναρωτιόνται πώς γίνεται μέσα Ιουνίου να συναντάμε τόσο ισχυρά καιρικά φαινόμενα και μάλιστα στην Αθήνα. Την απάντηση δίνει ο φωτεινός παντογνώστης - για όλα τα θέματα της πολιτικής, κοινωνικής ζωής αλλά και για τον καιρό - Άδωνις Γεωργιάδης.

Τον Ιούνιο του 2015 λοιπόν, σε μια αντίστοιχη στιγμή θερινής κακοκαιρίας, ο Άδωνις μας εξηγούσε πως για την επιδείνωση του καιρού φταίει ο πρωθυπουργός. 

«Αθήνα 29 Ιουνίου...ακόμη και τον καιρό κατάφερε να χαλάσει αυτός ο άνθρωπος...θυμάστε ποτέ τέτοιο καιρό τον Ιούνιο;, έγραφε ο δύσμοιρος ο Άδωνις τότε, υπονοώντας πως ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ευθύνεται για τις βροχές και τις καταιγίδες.

Ακολουθώντας το συλλογισμό του υπουργού, μοιραία οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι για τη σημερινή κακοκαιρία φταίει ο σημερινός πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.