Θυμάσαι τα πρωτοσέλιδα της 16ης Μαρτίου;

Δεν φτάνει η αφωνία της επίσημης Ν.Δ., είναι και η εμπλοκή που έπαθε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η νεοφιλελεύθερη δημοσιογραφία και δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη για τις ιδιαίτερες σχέσεις του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι λίγο να αποκαλύπτεται η ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ των δύο ανδρών, η κοινή γνώμη να μαθαίνει ότι ο Κ. Φρουζής είχε διοργανώσει δείπνο προς τιμήν του Κυρ. Μητσοτάκη, προκειμένου να τον υποστηρίξει στον αγώνα του για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της Ν.Δ., και κάποιες εφημερίδες να σφυρίζουν αδιάφορα.

5b3cad971dc52483478b456a

Γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

 Γιατί δεν είναι λίγο ο Μr Novartis να αποκαλεί “φίλο” τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ν.Δ. να του απαντά επίσης σε φιλικό τόνο και κάποιες εφημερίδες να κάνουν πως δεν βλέπουν. Και μάλιστα οι εφημερίδες που συντονισμένα στις 16 Μαρτίου έστρεφαν τα πυρά τους κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως στο παρελθόν είχε δεχθεί αίτημα συνάντησης από τον Κων. Φρουζή. “Ραντεβού Τσίπρα με Φρουζή” διατυμπάνιζε εκείνη την ημέρα ο “Φιλελεύθερος”, παρότι κρατούσε και μια πισινή το ραντεβού να μην έγινε ποτέ, “Σκιές πάνω από το Μαξίμου” διαπίστωναν στην πρώτη τους σελίδα τα “Νέα” καθώς είχαν την πληροφορία πως ο Φρουζής ζητούσε να δει τον Τσίπρα, αλλά, παρ’ ότι δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν μια τέτοια συνάντηση, προχώρησαν σε ένα οκτάστηλο χτύπημα κατά του πρωθυπουργού.

Και ενώ αυτά έβλεπαν και διάβαζαν οι πολίτες στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων τον Μάρτιο του 2018, τώρα που αποκαλύπτονται αλληλογραφίες, φιλίες, δείπνα, πολιτικά και επιχειρηματικά στηρίγματα και αλληλοστηρίγματα μεταξύ του Μr Novartis και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, ούτε λέξη, ούτε μονόστηλο, σε αντίθεση με τον θόρυβο που σήκωσαν για την περίπτωση που ο Κ. Φρουζής απλώς και μόνο ζητούσε να συναντήσει το 2013 τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι αυτές οι γνωστές ευαισθησίες όχι μόνο της Πειραιώς, αλλά και των ΜΜΕ που έχουν κάνει τάμα να δουν τον Κυριάκο πρωθυπουργό και κατεβάζουν ρολά όταν έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι ιδιαίτερες σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με ό,τι πιο “άριστο” έχει βγάλει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας και έχουν στελεχώσει από τη Siemens ώς τη Novartis. Είναι αυτή η σιγή ασυρμάτου που επιβάλλεται κάθε φορά που βγαίνουν στη φόρα τα ραβασάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους καλύτερους πελάτες της Δικαιοσύνης. Είναι όλα αυτά που για χάρη του Κυριάκου περνούν συνεχώς στα ψιλά.

πηγή:avgi.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…