«Θύμα» είναι ο Νίκος Γεωργιάδης για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Να θυματοποιήσουν τον Νίκο Γεωργιάδη προσπάθησαν Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή τους στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

πορτοσάλτε παπαδημητρίου

Την ίδια στιγμή που ο ΣΚΑΪ ήταν ο μοναδικός τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός που δεν αναφέρθηκε ποτέ στην πρωτόδικη καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, οι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε αποφάσισαν να δώσουν μια άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Προσπάθησαν μέσα από την εκπομπή τους να εξηγήσουν στους ακροατές τους λόγους για τους οποίους δεν «έπαιξε» το θέμα ο μιντιακός όμιλος.  Και η εξήγηση είανι η εξής: Είναι τελικά πολύ ευαίσθητοι. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έφερα λοιπόν προς σχολιασμό το θέμα Γεωργιάδη γιατί έλεγα “κάτι δεν πάει καλά εδώ.” (…) Όλα έγιναν με έναν τρόπο που με έκαναν να λέω “κάτι υπάρχει”…»

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Αυγή και στον Κώστα Βαξεβάνη, υπονοώντας ότι πρόκειται περί συνωμοσίας:

«Όταν είδα ότι το χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο η Αυγή και ο Βαξεβάνης είπα κάτι δεν πάει καλά. “να επιφυλαχτείς Μπάμπη..Πρόσεχε τι θα πεις γιατί ενδεχομένως να κατηγορούν έναν άνθρωπο για περισσότερα από αυτά που έχει κάνει…”».

Συνεχίζοντας το κήρυγμα περί ευαισθησίας προς το πρόσωπο του Νίκου Γεωργιάδη που δέχτηκε τόσα «αδικαιολόγητα» πυρά, Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου έφτασαν στο σημείο να τον αποκαλέσουν θύμα. Συγκεκριμένα, είπαν:

«Προσπαθούσαν με βάση μια απόφαση δικαστηρίου να εξολοθρεύσουν ένα άνθρωπο…. και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους ανθρώπους μπορεί με τον έναν ή άλλο τρόπο να υποστηρίζουν την ΝΔ… 

Το να προσπαθείς να φορτώσεις χιλιάδες ανθρώπους με ένα αμάρτημα και να τους βάλεις μια λέζα είναι ένας άλλος φασισμός…

Και μου στέλνει ένας φίλος αυτό που έγραψε ο κ. Καρυπίδης (σ.σ.προφανώς εννοεί τον Αντύπα Καρίπογλου) πρόκειται για έναν άνθρωπο που λέει την γνώμη του και το έχει πληρώσει αυτό.

Κάθομαι και το διαβάζω και μου πέφτει η μασέλα κανονικώς!

Είναι κανονικότατα ο Γεωργιάδης θύμα ενός καθημερινού φασισμού που προσπαθεί κάθε στιγμή να εγκατασταθεί στην χώρα…… Όπου τον δεις ξεφυτρώνει..

Και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές, που πλησιάζει κι η ώρα που θα σουταριστούν έχει αρχίσει και τους βγαίνει από παντού!»

Την «ωραία» αυτή ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει και ο Άρης ως γνήσιος κολαούζος. 

«Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο… Να μην φοβούνται οι βουλευτές της ΝΔ! Μην τους παίρνουν αμπάριζα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές. Να διαβάσουν το θέμα να το ψάξουν το θέμα!»

Φυσικά, το τέλος αυτού του διαλόγου δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ότι για όλα φταίει ο… άθλιος Τσίπρας, και ότι όλα αυτά γίνονται για να πληγεί η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγει στην αντεπίθεση.

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…