Θύμα απαγωγής η σύζυγος γνωστού ποινικολόγου

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής εξαιτίας της απαγωγής της…

img 0305

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής εξαιτίας της απαγωγής της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, συζύγου  του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας έχουν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος του δικηγόρου έφυγε από το σπίτι τους για ένα επαγγελματικό ραντεβού και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο σύζυγος της αντιλήφθηκε πως κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είχαν ραντεβού για φαγητό και εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν, όταν περίπου στις 9 το βράδυ ο ποινικολόγος δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του.

Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο, χωρίς όμως να του ζητήσει λύτρα προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη, αλλά σαν αντάλλαγμα φέρεται να ζήτησε λακωνικά κάτι που αφορά υπόθεση που χειρίζεται το γραφείο του και αυτό που είναι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Ο ίδιος ο σύζυγος του θύματος εμφανίστηκε μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε έκκληση προς τους απαγωγείς: «Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα…

Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις Αρχές. Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ».