Newsroom

Newsroom

«Θρήνος» στις στοιχηματικές: Αποσύρει την υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι»

4371740

Στην απόφαση να αποσυρθεί από την εκλογική μάχη για τον δήμο Αμαρουσίου, οδηγήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Μαρίνα Πατούλη.

Η σύζυγος του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Πατούλη, είχε προκαλέσει σάλο όταν ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι ο άντρας της θα στήριζε άλλον υποψήφιο.

Στην ανακοίνωσή της, η Μαρίνα Πατούλη τονίζει: 

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…