Newsroom

Newsroom

Θρίλερ τα ξημερώματα στο Σύνταγμα: Άντρας με καραμπίνα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Για τουλάχιστον δύο ώρες οι δρόμοι πέριξ της Βουλής άδειασαν από αυτοκίνητα - Ακόμα και οι εύζωνες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα φυλάκιά τους

5ea9d237825e6303ed5ce1e2

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στις αστυνομικές αρχές, καθώς ένας άνδρας πλησίασε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, έχοντας κρεμάσει μια καραμπίνα στον λαιμό του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της ΟΠΚΕ, καθώς και ειδικοί διαπραγματευτές και η ομάδα Δράση, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να απομακρυνθεί από το σημείο ο άνδρας. Για τουλάχιστον δύο ώρες οι δρόμοι πέριξ της Βουλής άδειασαν από αυτοκίνητα, καθώς δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να προσεγγίσει το σημείο, ενώ ακόμα και οι εύζωνες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα φυλάκιά τους.

Ο 37χρονος άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ: φώναζε και έβριζε, ενώ κρατούσε και ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα». Είχε μάλιστα στρώσει μια κουβέρτα στο έδαφος και ένα μαξιλάρι, ενώ έβαλε μουσική και άναψε κεράκια τύπου ρεσώ, παραμένοντας στο σημείο για περίπου δύο ώρες.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στην ασφάλεια όπου και ανακρίνεται. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το πρωί. Δεν είναι μέχρι τώρα σαφές αν το όπλο ήταν πραγματικό ή ρεπλικα.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…