Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρός άνδρας μετά από πυρκαγιά σε αυτοκίνητο

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που είναι πατέρας δυο παιδιών

menidi

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα στο Μενίδι, ο οποίος απανθρακώθηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα επί της λεωφόρου Ιωνίας αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Μάλιστα λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έφερε το θύμα ακόμη και η αναγνώριση του φύλου ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο άνδρας εντοπίστηκε απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο επί της Λεωφόρου Ιωνίας στη διασταύρωση με την οδό Ταξιαρχών, στο Μενίδι Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος τσακώθηκε χθες Σάββατο το απόγευμα έντονα με τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι όπου συζούν στο Μενίδι, και στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι. Η γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του (μάλιστα υπέβαλε σχετική μήνυση), ενώ εκείνος μετέβη με το αυτοκίνητο στη λεωφόρο Ιωνίας στο Μενίδι, όπου παρέμεινε για περίπου δύο ώρες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 44χρονο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών. Η σύζυγός του ενημερώθηκε και αναγνώρισε το αυτοκίνητο, ενώ θα γίνει εξέταση DNA για να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η σορός του άνδρα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στις εγκατατάστεις της αστυνομίας, καθώς προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για το τραγικό συμβάν.Λίγη ώρα αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για ακόμα μια φωτιά σε σταθμευμένο όχημα αυτή τη φορά στην οδό Γιάννη Ρίτσου.

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…