Θρίλερ με τον "Μητσάρα"-Δεν επιβεβαιώνουν τον θάνατό του τα αδέρφια του και τον αναζητούν!

Το νέο του θανάτου του είχε σκορπίσει θλίψη πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα για τον Δημήτρη…

mitsara

Το νέο του θανάτου του είχε σκορπίσει θλίψη πριν από λίγες ημέρες, αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα για τον Δημήτρη Γαλάνη άλλαξαν, καθώς ο συμπαθέστατος και γνωστός σε όλους ως «Μητσάρας», θεωρείται στην πραγματικότητα αγνοούμενος.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων «Φως στο Τούνελ» στην οποία εμφανίστηκε η αδελφή του Δημήτρη Γαλάνη, Αναστασία, η οποία τόνισε ότι ίδια έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατός του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγιναν και αρκετά τηλεφωνήματα από τηλεθεατές, οι οποίοι ανέφεραν πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν δει τον 61χρονο σε διάφορα σημεία και κυρίως σε Νοσοκομεία, όπως αυτό το Γ.Κ. Νίκαιας που φέρεται να πήγαινε για να περιποιηθούν οι γιατροί σηπτικές πληγές από τις οποίες υπέφερε στα πόδια του.

Μέχρι στιγμής, αγνοείται η τύχη του «Μητσάρα», που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά εκτιμάται ότι δεν αποκλείεται να βρίσκεται εν ζωή. Επισήμως πάντως η οικογένειά του έχει προχωρήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας σε αναγγελία εξαφάνισης από τις αρχές Οκτωβρίου, δίχως μέχρι στιγμής να έχει κάποιο νέο για την τύχη του.

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο άνδρας που είναι μία χαρακτηριστική φυσιογνωμία των γηπέδων και των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, εξαιτίας των εξίσου χαρακτηριστικών πλακάτ του, ζούσε σαν άστεγος και έβρισκε καταφύγιο τις νύχτες στο δημαρχείο της Καλλιθέας.

 

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…