Κυπαρισσία: Θρίλερ με την 42χρονη που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» - Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία (video - εικόνες)

Σε τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης χαμένων προσώπων, η ξαδέρφη της 42χρονης ανέφερε ότι η Μόνικα είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ενδοοικογενειακή βία

NewsRoom 01/09/2021 | 13:59

Ένα πτώμα κυριολεκτικά «θαμμένο» κάτω από τσιμέντο στην αυλή οικίας στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας βρέθηκε σήμερα το πρωί σε σπίτι στην Κυπαρισσία στη Μεσσηνία

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα gargalianoionline.gr, τα μέχρι τώρα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό δείχνουν ότι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη, εξαφανισμένη, Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο οίκημα, με τον σύζυγό της να έχει φύγει από καιρό για τη Ρουμανία.

Αυτό που οδήγησε τις αρχές να ψάξουν στο συγκεκριμένο σημείο ήταν το γεγονός ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου στην αυλή της οικίας. Έτσι, σήμερα το πρωί σκαπτικό μηχάνημα παρουσία της αστυνομίας έσκαψε το σημείο και βρέθηκε το πτώμα θαμμένο κάτω από το τσιμέντο. Να σημειωθεί ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

«Φοβόμαστε για τη ζωή της, να μιλήσουν όσοι ξέρουν»

Όπως καταγγέλθηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, η Μόνικα είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα εξαφάνισης.

Σύμφωνα μάλιστα και με την ξαδέρφη της Μόνικας, η 42χρονη γυναίκα βίωνε συχνά ενδοοικογενειακή βία και από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της, αλλά και από τον σύντροφό της, γεγονότα μάλιστα που κατήγγειλε στην αστυνομία, καταθέτοντας μήνυση απέναντι στους θύτες. 

«Είχε κάνει κάποιες μηνύσεις και για τον πρώην και για τον νυν τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό για βία και τα λοιπά. Οπότε όλη την ήξεραν και περίμενα να πάει κάποιος να ψάξει. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε».