Newsroom

Newsroom

Θρίλερ στη Κυψέλη με ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού ηλικιωμένων, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί το μεσημέρι σε διαμέρισμα, στην οδό Κεδρηνού, στην περιοχή της Κυψέλης.

875 e30ab0d4 eaa9 4f3c 80e5 68e2450791e8

Μυστήριο από τον θάνατο των δυο ηλικιωμένων που βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη.

Oι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς υπήρχε έντονη δυσοσμία στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι νεκρό μέσα στο διαμέρισμα και συγκεκριμένα τον άνδρα στο μπάνιο και την σύζυγο στην κρεβατοκάμαρα.

Σύμφωνα με τους γείτονες, πριν από 3 ημέρες είχε πάει στο διαμέρισμα και ο ανιψιός τους καθώς τους αναζητούσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ενώ φως για τα ακριβή αιτία θα δώσει η ιατροδικαστική έκθεση.

Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι σε παθολογικά αίτια οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του ζευγαριού των ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο ηλικιωμένος έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ ημέρες, ενώ η σύζυγός του χθες. Αυτό σημαίνει ότι έμεινε αβοήθητη για επτά ημέρες, γεγονός που οδήγησε και στον θάνατός της.

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…