Θρασύτατος Γεωργιάδης: «Δεν πρέπει να μαθευτεί ο λόγος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη» (video)

Άραγε γνωρίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης το περιεχόμενο των παράνομων υποκλοπών και για αυτό δεν θέλει να μαθευτεί ο λόγος της παράνομης παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ;

Γεμάτος θράσος ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να μαθευτεί ο λόγος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη» παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ απαιτεί να μάθει τους λόγους για τους οποίους είχε πέσει θύμα παράνομης παρακολούθησης από την ΕΥΠ.

Αναλυτικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ υπερασπίστηκε πλήρως τον Γρηγόρη Δημητριάδη, κάνοντας λόγο για έναν «άξιο άνθρωπο» ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να μαθευτεί ο λόγος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης συντασσόμενος με την κυβερνητική γραμμή, προκειμένου να δικαιολογήσει το τεράστιο σκάνδαλο παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, δήλωσε ότι: «Δεν πρόκειται για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας να βλάψουμε την πατρίδα. Τι θα πει αυτό; Χρειάζεται η Ελλάδα όπως και κάθε χώρα να εχει μυστικές υπηρεσίες; Χρειάζεται. Είναι δυνατό να έχουμε αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες, αν αυτά που αποφασίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, ανακοινώνονται; Τότε να μην τις λέμε μυστικές υπηρεσίες, να τις λέμε φανερές».

Άραγε γνωρίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης το περιεχόμενο των παράνομων υποκλοπών και για αυτό δεν θέλει να μαθευτεί ο λόγος παρακολούθησης;»

Δείτε εδώ το σχετικό video:

ΠΟΥ: Ένα σιρόπι για τον βήχα ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο δεκάδων παιδιών στη Γκάμπια

ΠΟΥ: Ένα σιρόπι για τον βήχα ενδέχεται να συνδέεται με τον θάνατο δεκάδων παιδιών στη Γκάμπια

Οι θάνατοι δεκάδων παιδιών στη Γκάμπια από νεφρικές βλάβες ενδέχεται να συνδέονται με μολυσμένα σιρόπια…

Eξαρχεια: Φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του πατέρα από τα ΜΑΤ μπροστά στο παιδί του

Eξαρχεια: Φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του πατέρα από τα ΜΑΤ μπροστά στο παιδί του

Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο άνδρας καταγγέλλει ότι δέχτηκε χτυπήματα από τους αστυνομικούς στο κεφάλι,…