«Θράσος να εμφανίζεται η ΝΔ ως τιμητής της δημόσιας Υγείας»

«Θέλει θράσος να εμφανίζεται η ΝΔ ως τιμητής της δημόσιας Υγείας» σχολίαζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, μετά τον σάλο για τις ρουσφετολογικές και γαλάζιες προσλήψεις στη Δημόσια Υγεία.  

ek sytur 4

Οι εν λόγω πηγές σχολίαζαν πως «τα ίδια έλεγε και για τη δήθεν «αξιοκρατία» και «αριστεία» και βλέπουμε τα αποτελέσματα με το πλιάτσικο γαλάζιων στελεχών στο Δημόσιο».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις σε δύο ερωτήματα:

«Ισχύει ότι ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, όταν φωτογραφιζόταν με τον κ. Πατέρα στο γραφείο του στη Βουλή τον περασμένο Μάιο, του είχε υποσχεθεί τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου και σήμερα έσπευσε να τον παραιτήσει μετά το σάλο για τα ρουσφέτια» και «ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει τελικά τις παραιτήσεις και των υπολοίπων 111 γαλάζιων διορισμών, όπως ο κουμπάρος του βουλευτή του στην Καστοριά που παραδέχθηκε σε τηλεοπτική συνέντευξη το ρουσφέτι, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας και η σύζυγος δημοσιογράφου που τον λιβανίζει εδώ και 4 χρόνια;».

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ντροπιαστική υπόθεση και ζητά την παραίτηση του υπουργού Υγείας, αλλά και των υπολοίπων 111 «αποτυχημένων πολιτευτών, κουμπάρων, συζύγων και συγγενών».

Από την πλευρά της η Ν.Δ. απάντησε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην Κυβέρνηση».

Πηγή: efsyn.gr

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…