Newsroom

Newsroom

Θράσος Μηταράκη: Απαντά στις έντονες αποδοκιμασίες με… φιλελέ ειρωνείες

Ισχυρίζεται μάλιστα πως όχι μόνο δεν έφυγε αλλά και ότι πέρασε πολύ ωραία στη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη

EK Mitarakis

Να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο θυμό κατάφερε με την απάντηση – ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ο Νότης Μηταράκης.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου απάντησε στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε σε συναυλία της Φαραντούρη στη Χίο με θράσος και μπόλικη ειρωνεία. «Πέρασα πολύ ωραία στη συναυλία προχθές, έφυγα κανονικά στο τέλος. Πράγματι, μια παρέα έγραψε ένα σύνθημα σε χαρτί στην αρχή της συναυλίας.

Αυτό σημαίνει φιλελεύθερο δημοκρατικό κράτος, δικαίωμα διαμαρτυρίας χωρίς καμία επίπτωση. Σεβαστό! Αλλά κανείς δεν τους έδωσε σημασία», έγραψε αναλυτικά και συνεχίζοντας τις προκλήσεις συμπλήρωσε:

«Γιατί οι Χιώτες νιώσαμε τις επιπτώσεις της πολιτικής ανοικτών συνόρων της αριστεράς. Οι Χιώτες, οι Έλληνες, απαιτούν την φύλαξη των συνόρων μας, όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, θα κρίνουν οι πολίτες στις εκλογές του 2023».

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός των… pushbacks,, έκανε το λάθος να πάει σε συναυλία της Φαραντούρη στο νησί, όπου είχε στείλει τα ΜΑΤ για να καταστείλει τις αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στην κατασκευή υπερδομής-φυλακής για πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Νότης Μηταράκης που έχει δεχθεί σωρεία καταγγελιών από διεθνείς οργανισμούς για σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τις επαναπροωθήσεις προσφύγων , βρέθηκε στη συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη και του Taner Akyol στη Χίο, εκεί όπου ήρθε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των θεατών, όπου έφτιαξαν αυτοσχέδια πλακάτ με το σύνθημα Stop Pushbacks, ζητώντας να μπει τέλος στις βάρβαρες επαναπροωθήσεις.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να φύγει άρον-άρον πριν το τέλος της συναυλίας….

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Σκόνη 1

«Μας ψεκάζουν με κουρκουμά» – Οι επικές αντιδράσεις στα social media μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης

Για την πρωτοφανή σκόνη που είδαμε στη χώρα μας πήραν θέση οι χρήστες του Twitter

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»