Το «Θράψαλο γίγας» εντυπωσίασε τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και όχι η σορός παιδιού που βρέθηκε σε παραλία της Νάξου

Το Θράψαλο μήκους 1 μέτρου που ξεβράστηκε σε παραλία των Χανίων, για τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχει μάλλον περισσότερη αξία από τον χαμό ενός παιδιού, από την τραγωδία  που μετατρέπει το Αιγαίο σε υγρό τάφο για χιλιάδες ανθρώπους 

58fdeed31dc524fa148b469f

Την είδηση ότι ότι θράψαλο – γίγας, με  μήκος περίπου 1 μέτρου που  ξεβράστηκε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, αναπαρήγαγαν πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Η είδηση σαν είδηση δεν προβληματίζει, εκείνο όμως που προβληματίζει είναι τα σχόλια που έγραψαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Μεσότιτλοι όπως «Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της περιοχής», «Για το εύρημα, ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο», «Θράψαλο ενός μέτρου βρέθηκε σε παραλία των Χανίων», «Θράψαλο γίγας» και άλλα τέτοια. 

Φυσικά όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εικόνα του κεφαλόποδου μαλάκιου,  που ξεβράστηκε σε παραλία της Κρήτης. 

Το παιδί που ξεβράστηκε σε παραλία της Νάξου δεν τους εντυπωσίασε, ήταν βλέπεις…κανονικού μεγέθους. Φαίνεται ότι από την τραγική ιστορία του μικρού Αϊλάν, δεν έμαθε κανείς!

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…