Newsroom

Newsroom

Την Τετάρτη η συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών στο γραφείο του Βασιλειάδη

Το φλέγον θέμα των μετακινήσεων των οπαδών στους αγώνες της Super League θα συζητήσει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους διοικούντες έξι ΠΑΕ, ΕΠΟ και Superleague

5a5ca47c1dc52405138b4580

Ο Γιώργος Βασιλειάδης καλεί, με επιστολή του, τις διοικήσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Τετάρτη (17/1, 11:00π.μ.), παρουσία των προέδρων της ΕΠΟ και Super League, Βαγγέλη Γραμμένο και Γιώργο Στράτο αντίστοιχα.

Το κάλεσμα αυτό του υφυπουργού Αθλητισμού έρχεται λίγες ημέρες μετά τον σχηματισμό φακέλου που ζήτησε ο ίδιος για την ΑΕΚ, θεωρώντας ότι υπήρξε παραβίαση υπουργικής απόφασης για μετακίνηση φιλάθλων της Ένωσης στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) αναφέρει: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επιστολές του στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τις διοικήσεις των ομάδων να παραστούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. στη ΓΓΑ, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί επίσης οι πρόεδροι των ΕΠΟ και Super League».

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…