Την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων ζητά να πληροφορηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης

Επιστολή στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis προώθησε o εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο, Άδωνις Γεωργιάδης, με την οποία ζητά να μάθει την πραγματική ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων, παρά του ότι αυτό μπορεί να καταστεί δυνατό κατά τη διαδικασία του ακροατηρίου ποινικής δίκης.

5a8d93191dc5249e298b458d 1

του Άγγελου Προβολισιάνου

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απέστειλε επιστολή στην Ειδική Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της εμπλοκής των δέκα πολιτικών προσώπων στο Novartis – Gate, ζητώντας να πληροφορηθεί το περιεχόμενο της θετικής γνωμοδότησης του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία οι τρεις μάρτυρες υπήχθησαν σε καθεστώς προστασίας.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές με γνώση της επιστολής, ο ερευνώμενος για χρηματισμό 2 εκατ. ευρώ από τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, αιτείται επί της ουσίας να πληροφορηθεί την πραγματική ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων, καθώς στην εν λόγω απόφαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναγράφονται τα πραγματικά στοιχεία των μαρτύρων. 

Αντιφατικό μοιάζει το γεγονός ότι ενώ ο κ. Γεωργιάδης διατεινόταν πως επιθυμεί να οδηγηθεί σε δίκη προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, τώρα ζητά να πληροφορηθεί την ταυτότητα των μαρτύρων. Μάλιστα, οι ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές εικάζουν πως η επιθυμία του αντιπροέδρου της ΝΔ να πληροφορηθεί τα πραγματικά στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων υποδηλώνει πως σκοπεύει να κινήσει ένδικα μέσα εναντίον τους. 

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…