Την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων ζητά να πληροφορηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης

Επιστολή στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis προώθησε o εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο, Άδωνις Γεωργιάδης, με την οποία ζητά να μάθει την πραγματική ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων, παρά του ότι αυτό μπορεί να καταστεί δυνατό κατά τη διαδικασία του ακροατηρίου ποινικής δίκης.

5a8d93191dc5249e298b458d 1

του Άγγελου Προβολισιάνου

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απέστειλε επιστολή στην Ειδική Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της εμπλοκής των δέκα πολιτικών προσώπων στο Novartis – Gate, ζητώντας να πληροφορηθεί το περιεχόμενο της θετικής γνωμοδότησης του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία οι τρεις μάρτυρες υπήχθησαν σε καθεστώς προστασίας.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές με γνώση της επιστολής, ο ερευνώμενος για χρηματισμό 2 εκατ. ευρώ από τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, αιτείται επί της ουσίας να πληροφορηθεί την πραγματική ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων, καθώς στην εν λόγω απόφαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναγράφονται τα πραγματικά στοιχεία των μαρτύρων. 

Αντιφατικό μοιάζει το γεγονός ότι ενώ ο κ. Γεωργιάδης διατεινόταν πως επιθυμεί να οδηγηθεί σε δίκη προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, τώρα ζητά να πληροφορηθεί την ταυτότητα των μαρτύρων. Μάλιστα, οι ίδιες κοινοβουλευτικές πηγές εικάζουν πως η επιθυμία του αντιπροέδρου της ΝΔ να πληροφορηθεί τα πραγματικά στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων υποδηλώνει πως σκοπεύει να κινήσει ένδικα μέσα εναντίον τους. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή