Την προσεχή Τετάρτη θα τελειώσει το δικαστικό σίριαλ του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Μετά τις προσφυγές των δυο ομάδων (στις οποίες ο μεν ΠΑΟΚ ζητά την επανάληψη του αγώνα, ο δε Ολυμπιακός την αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ), η υπόθεση συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

NewsRoom 23/03/2018 | 20:31

Εκεί η πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά» (διά των νομικών Μαυρομάτη, Μπίρδα, Σημαιοφορίδη) ζήτησε αναβολή, ώστε να κληθεί και να καταθέσει ο γιατρός του αγώνα, με την αιτιολογία ότι είναι ένα κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση και ότι πρέπει να διερευνηθούν οι λόγοι που δεν του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για 15 λεπτά.

Από την άλλη, οι Πειραιώτες (μέσω του εκπροσώπου τους, Αργύρη Λίβα) υποστήριξαν ότι δεν γινόταν να επιτραπεί στα αποδυτήρια ενός ανθρώπου που φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ και πως όταν ενημερώθηκαν ότι είναι ο γιατρός του αγώνα, τον άφησαν να μπει.

Τελικά το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει αποστείλει ένορκη κατάθεση του γιατρού. Αφού λοιπόν θα την παραλάβει, το δικαστήριο θα προχωρήσει σε διάσκεψη και θα εκδώσει την απόφασή του το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή: Sport-fm