Newsroom

Newsroom

Την άρπαξε από την παραλία και τη βίασε μέχρι θανάτου (video)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Brian Melito ο οποίος είδε μπροστά στα μάτια του τον 29χρονο David Benjamin να αρπάζει την γυναίκα του Jessica Colker και να την πηγαίνει μέσα στην ζούγκλα όπου εκεί τη βίασε και στη συνέχεια την στραγγάλισε.

5aa7be3a1dc52437358b45ad

Η Jessica Colker βρέθηκε στραγγαλισμένη στη Γρενάδα τον Ιανουάριο του 2016 ενώ έκανε διακοπές με τον σύζυγό της Brian Melito. Τότε ο 29χρονος David Benjamin την άρπαξε από την παραλία με την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, οι δύο Αμερικανοί τουρίστες απολάμβαναν μια ρομαντική βόλτα σε μια από τις πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού όταν ο David Benjamin άρπαξε την Jessica Colker με την απειλή μαχαιριού και την πήρε στη ζούγκλα. Ο Brian Melito τον ακολούθουσε και προσέφερε χρήματα στο μέλος της συμμορίας για να την αφήσει.

Ο δράστης


«Σε κάποιο σημείο η Jess γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε τρέξε. Απλά θα μετανιώνω για πάντα. Αλλά ακολούθησα τη συμβουλή της και της είπα ότι θα γυρίσω. Σε μια στιγμή χάθηκαν όλα μου τα όνειρα και οι φιλοδοξίες».

Όταν τη βρήκε ο Brian την είχε βιάσει και την είχε στραγγαλίσει. «Πήρε έναν άγγελο. Η Jessica και εγώ είχαμε μια σχέση που ήταν κάπως μαγική. Δεν έχει ιδέα ότι προκάλεσε μια ζωή θλίψης για τη μητέρα της, τον αδερφό της και εμένα. Πήρε κάτι που δεν μπορεί να αντικατασταθεί».

Ο Brian Melito και η Jessica Colker είχαν παντρευτεί ένα χρόνο πριν από τις ονειρικές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία.