Την αποφασιστικότητα μας εκφράζουμε σήμερα και την αισιοδοξία για το μέλλον

Σαφές μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο Πρωθυπουργός από την Κάλυμνο, όπου παραβρέθηκε, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Ναυτιλίας, στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

«Είναι μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και είναι μεγάλη τιμή μας που είμαστε στο ιστορικό νησί της Καλύμνου», είπε ο Πρωθυπουργός, αμέσως αφού συνεχάρη τον νεαρό ο οποίος έπιασε τον Σταυρό που έριξε στην θάλασσα ο Μητροπολίτης. Ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και «καλή χρονιά» σε όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης.

«Να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Σήμερα βρισκόμαστε στην Κάλυμνο, στα ανατολικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να σηματοδοτήσουμε ότι στα ανατολικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τον Έβρο ως το Καστελόριζο, χτυπά η καρδιά της Ελλάδας, μιας Ελλάδας δημιουργικής, μιας Ελλάδας του μόχθου, που θα τα καταφέρει», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Άγκυρα, ο Πρωθυπουργός συνέχισε απευθυνόμενος στους Καλύμνιους, ότι από το νησί τους στέλνει «μήνυμα ειρήνης, συνεργασίας και φιλίας προς τους γείτονες μας, διότι όπως εξήγησε «η πατρίδα μας διαχρονικά υπερασπίζεται αυτές τις πανανθρώπινες αξίες», συμπληρώνοντας όμως ότι οι Έλληνες στέλνουν και «μήνυμα αποφασιστικότητας, να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο».

«Την αποφασιστικότητα μας εκφράζουμε σήμερα και την αισιοδοξία για το μέλλον», κατέληξε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στους συγκεντρωμένους.Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Νάσος Ηλιόπουλος για αποκάλυψη Documento: Νόμος Παπαθανάση για τα στελέχη και τους φίλους του Μητσοτάκη

Ο Νάσος Ηλιόπουλος επιτίθεται με στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την υπόθεση του αν. υπουργού…

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Μετρό και Σιδηρόδρομος: Στο βωμό της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, βρίσκεται η ικανοποίηση των συμφερόντων των ιδιωτών που κατασκευάζουν τα…