Newsroom

Newsroom

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό

Η Καλλιόπη Δαμβέργη είχε γίνει γνωστή με το όνομα Καλή Καλό

ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΡΤ3 ΚΑΛΗ ΚΑΛΟ 15 38 screenshot

Στα 98 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπητή ηθοποιός Καλλιόπη Δαμβέργη, η οποία είχε γίνει αρκετά γνωστή με το όνομα Καλή Καλό και υπήρξε πρωταγωνίστρια επιθεωρήσεων τις δεκαετίες του 40, του 50 και του 60.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος με μια του ανάρτηση στο Facebook ανέφερε: «Έφυγε πριν λίγο, από κοντά μας, σήμερα που είναι η μέρα της γυναίκας, η υπέροχη Καλή Καλό η πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης των δεκαετιών 40 50 60 με την τόσο πολυτάραχη ζωή σημαδεμένη από συγκλονιστικά γεγονότα όπως η ίδια αναφέρει στην αυτοβιογραφία της “όσα πήρε ο άνεμος”,με κοινωνικούς αγώνες, με έντονη συνδικαλιστική δράση στο σωματείο των ηθοποιών και στο ΤΑΣΕΗ..

Το τελευταίο δεκάμηνο με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ κι εμού προσωπικά που με τίμησε με την φιλία της μεταφέρθηκε στο γηροκομείο Αθηνών όπου όλο το προσωπικό την περιποιήθηκε από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη και φροντίδα και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας για όλο το κοινωνικό έργο που επιτελούν με τόση ευθύνη.. Καλό ταξίδι γλυκιά, Καλή μου…».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΣΚΑΪ θυμήθηκε τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας – Μάλλον περίμεναν να αναλάβει ο Δούκας (video)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης «έγραψε» πάλι… αυτή τη φορά για τις γυναίκες όλου του κόσμου

Ίλιον: Θρίλερ με πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός – Η Αλεξία Μπεζίκη παντρεύτηκε τη σύντροφό της Δανάη Δεληγεώργη