Newsroom

Newsroom

Θλίψη και οργή στο twitter για τα φασιστοχάσταγκ -Σκληρό μπλόκ από τους χρήστες

Την ώρα που πλήθος κόσμου σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος έστελναν ένα ακόμη ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα, με αφορμή τον ένα χρόνο από την ιστορική καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή τα Φασιστοειδή έκαναν την εμφάνιση τους στο twitter.

WEB Antifa OCT17

Ένα χρόνο πριν το twitter πανηγύριζε για την καταδίκη των Ναζί στην ιστορική καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Σήμερα όμως δυστυχώς στο Ελληνικό Twitter τρεντάρει το #Μαζι_σου_Ηλια, δείχνοντας ότι το αυγό του φιδιού επωάζεται ακόμα, έχει θύλακες παντού και περιμένει αφορμή (βλ. ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ) για να σηκώσει ανάστημα. 

Όμως για μία ακόμη φορά, οι υγιείς χρήστες του διαδικτύου, έκαναν το απλό. Άρχισαν να μπλοκάρουν τα φασιστοχασταγκ των ναζι . Τελικά το #Μαζι_σου_Ηλια είναι μια καλή ευκαιρία να μπλοκάρει κανείς όλα τα φασισταριά που βγήκαν από τις τρύπες τους, ένα χρόνο μετά την καταδίκη των ναζί. Kαι να σκεφτεί κανείς ότι οι πλατφόρμες, με επικεφαλής το Facebook και ακολουθούν το Twitter, το YouTube, το Instagram, το Jeuxvideo.com και το TikTok. Τα Snapchat, Dailymotion και Microsoft,  έχουν  υπογράψει τον κώδικα δεοντολογίας, για την  ρητορική μίσους

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…