Τηλεοπτικές άδειες: Παρέμβαση εισαγγελέα ζητάει ο νομικός σύμβουλος Alpha και Star – σκληρή απάντηση της ΓΓΕΕ

Την παρέμβαση Εισαγγελέα για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, ζήτησε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο νομικός σύμβουλος του Alpha και του Star, Πάνος Λαζαράτος, με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να κάνει λόγο για αστειότητες.

57ee4ae21dc5240c158b45c4

Ο Πάνος Λαζαράτος ανάφερε συγκεκριμένα ότι από τη μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, προκύπτει ότι 48 άνθρωποι μπήκαν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης την ημέρα του διαγωνισμού, χωρίς να ελεγχθούν. Όπως είπε ο νομικός σύμβουλος του Alpha και του Star, «χτυπούσε κόκκινο στο σύστημα ελέγχου και κανένας δεν τους έκανε έλεγχο. Ακόμα, όπως προκύπτει, δεν γινόταν κανείς έλεγχος στο τι προμήθευαν τα catering τους υποψηφίους”.

Σύμφωνα με τον Πάνο Λαζαράτο, ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν, ήταν αρχηγοί αλλά και μέλη αποστολών των αντιπροσωπειών των καναλιών, αλλά και υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας και μέλη της επιτροπής για τις άδειες. Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο των τηλεοπτικών σταθμών, στις κάμερες καταγράφεται ο επικεφαλής αποστολής ενός υπερθεματιστή μαζί με αστυνομικό να μπαίνουν μαζί στην τουαλέτα.

«Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στραβά και κατέληξε σε μία δύσοσμη παρωδία. Για τον διαγωνισμό έκτρωμα είναι πια υπεύθυνα μόνο τα ποινικά δικαστήρια. Καλώ την εισαγγελική αρχή να παρέμβει άμεσα και αυτεπαγγέλτως. Στάλθηκε επιστολή και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», είπε ο ίδιος.

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε ανακοίνωσή της αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Λαζαράτου, κάνει λόγο για δήθεν αποκαλύψεις που εντέλει ήταν αστειότητες και αναδεικνύουν την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες ‘’αποκαλύψεις – βόμβα’’ που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες» αναφέρει συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία και περαιτέρω σημειώνει ότι:

«Η διαγωνιστική διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια. Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με εντελώς αδιάβλητο και επιτυχημένο τρόπο. Τα όσα ακούστηκαν σήμερα προκαλούν θυμηδία, αλλά και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό παραπλάνησης της κοινής γνώμης, ο οποίος θα πέσει στο κενό».

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Ηλέκτρα Κωνσταντίνου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Καταγραφή 27

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Ηλέκτρα Κωνσταντίνου – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Ακομα μια παλιοτερη σεμνή κι αθόρυβη...» ανέφερε στην ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας, για τον…

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τον καπιταλισμό ταληράκια: «Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος» (video)

Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει τον καπιταλισμό ταληράκια: «Έτσι χτίζεις περιουσία, έτσι γίνεσαι πλούσιος» (video)

Κρατήστε σημειώσεις γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης μόλις αποκάλυψε τη συνταγή για να γίνετε επιτέλους πλούσιοι

Εργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νεκρός ένας 63χρονος εργάτης και τραυματίας ένας 22χρονος

ναυπηγεια

Εργατικό δυστύχημα στα ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νεκρός ένας 63χρονος εργάτης και τραυματίας ένας 22χρονος

Ο άτυχος εργάτης έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες