«Δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε!» - «Θίχτηκε» η Μελέτη με την κριτική της Κίτσου στα μίντια

Έξαλλη έγινε η Ελεονώρα Μελέτη με την Μαρία Κίτσου και αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός χθες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και συγκεκριμένα η δήλωσή της σχετικά με τα media.

NewsRoom 22/06/2022 | 14:54

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο «Πάμε Δανάη» η Μαρία Κίτσου.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο «Πάμε Δανάη» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «δημοσιογράφοι κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ και μιλάνε και προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν».

Τα παραπάνω σχόλια της Μαρίας Κίτσου φαίνεται πως ενόχλησαν την Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια πήρε θέση στην εκπομπή της λέγοντας τα εξής:

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο πολύ προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σήριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν ηθοποιός και πριν, απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχολιαστικές εκπομπές. Μην εκθέτεις και μην χαρακτηρίζεις, δεν είμαστε όλοι όρνια ρε φίλε. Δεν μου αρέσει αυτή η υπεργενίκευση» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».