Θετικός στον κορονοϊό ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας – Εμβολιασμένος και με τις 3 δόσεις

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

xristos dimas it

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό. Όπως γνωστοποιείε ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις

Είχε λάβει και τις τρεις δόσεις όπως λέει, αλλά παρουσίασε το Σάββατο ελαφριά συμπτώματα. Ο μοριακός έλεγχος, λοιπόν, απέδειξε ότι ήταν θετικός στον COVID19.

Ακολουθεί η ανάρτηση του

Θετικός στον COVID-19:

Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…