Newsroom

Newsroom

Θετικά τα νέα για τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Ο 81χρονος θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Πελέ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Albert-Einstein» του Σάο Πάολο, όπου είχε νοσηλευθεί, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

pele 0

Ο Πελέ σκόρπισε την ανησυχία στους θαυμαστές του, με την πρόσφατη νοσηλεία του (διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο) αλλά ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα κάνει… γιορτές σπίτι του. Και αυτό διότι  έλαβε εξιτήριο από νοσοκομείο του Σάο Πάολο σήμερα, αλλά θα συνεχίσει την θεραπεία του για τον όγκο του παχέος εντέρου.

«Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο πήρε εξιτήριο από το ‘’Israelita Albert Einstein’’ την Πέμπτη», ανέφερε το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του.

Και προστίθεται στην ανακοίνωση: «Σταθερή παραμένει η κατάστασή του και θα συνεχίσει την θεραπεία του για τον όγκο του παχέος εντέρου με τον οποίο εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 81χρονος Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο στις αρχές Δεκεμβρίου για συνεδρίες χημειοθεραπείας, είχε επίσης εισαχθεί στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα μήνα μετά την επέμβαση αφαίρεσης του όγκου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…