Θέτει ξανά υποψηφιότητα ο Μπακογιάννης για το Δήμο Αθηναίων γιατί η πρώτη δεν ήταν αρκετή

Ο δήμαρχος Αθηναίων  θέλει να ξαναγίνει  «δήμαρχος»  με αφορμή το γήπεδο  γήπεδο του Βοτανικού.   

«Ραντεβού» το 2026 στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό, έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξή του, ενώ διαβεβαίωσε εκ νέου ότι το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σχεδιασμό και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους.

«Το έργο είναι εγγυημένο στα χαρτιά, όχι στα λόγια… Το πρότζεκτ μας είναι απολύτως καλοδουλεμένο. Μία πολύ μεγάλη ομάδα εξαιρετικά ικανών και σοβαρών ανθρώπων έχει αφιερώσει πάρα πολλές μέρες, εβδομάδες και μήνες για να μπορούμε πλέον να μιλάμε με πολύ μεγάλη σιγουριά και να θεωρούμε ότι πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι», υπογράμμισε.

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνέδεσε την ολοκλήρωση του έργου με τη δεύτερη δημαρχιακή θητεία την οποία και θα διεκδικήσει, όπως δήλωσε τονίζοντας: «θέλω να ολοκληρώσουμε αυτά τα οποία έχουμε ξεκινήσει. Μεταξύ των οποίων είναι και η διπλή ανάπλαση. Ναι, αν μου επιτρέψετε να σας μιλήσω και προσωπικά, θέλω να είμαι στον πρώτο αγώνα στο Βοτανικό ως Δήμαρχος το 2026. Είναι μια μεγάλη ηθική ικανοποίηση την οποία δεν θέλω να στερήσω από τον εαυτό μου, όπως και δεν θέλω να την στερήσω από την ομάδα μας.»

Παρουσίασε αναλυτικά τον οδικό χάρτη των παρεμβάσεων σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας επισημαίνοντας πως η κατεδάφιση του «Απόστολος Νικολαϊδης» θα γίνει μόνον όταν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ θα έχουν πάρει τα κλειδιά των νέων εγκαταστάσεων και του νέου γηπέδου.

«Οι στόχοι μας ποιοι είναι: Το 2024 να έχουμε ολοκληρώσει τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, το 2026 να έχουμε ολοκληρώσει το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Πρακτικά λοιπόν, πρώτο βήμα για να έρθουμε στο τώρα, είναι να υπογραφούν οι συμβάσεις, μετά και την ιστορική πραγματικά έγκριση της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Νούμερο δύο, να δημοπρατήσουμε την αρένα, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, νούμερο τρία να αρχίσουν οι τράπεζες τις διαδικασίες και λέω οι τράπεζες γιατί οι τράπεζες είναι και ο χρηματοδότης αλλά και ο φορέας υλοποίησης για τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη. Και βεβαίως παράλληλα να δημοπρατήσουμε τις υποδομές. Δηλαδή τους δρόμους, τους χώρους πρασίνου, τα δίκτυα, για την ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν και αυτά τα σχέδια… «βουλιάξουν» όπως ο Μεγάλος Περίπατος, το συντριβάνι της Ομόνοιας που χάλασε στη μία εβδομάδα κοκ, αν θα διεκδικήσει και επόμενη τετραετία. Όπως φαίνεται πάντως, οι δεσμεύσεις και τα θα θα θα… δίνουν και παίρνουν.

(Με πληροφορίες από Roza)

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος – Επενέβησαν οι πυροτεχνουργοί

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συναγερμός για βόμβα σε αεροσκάφος – Επενέβησαν οι πυροτεχνουργοί

Το πλήρωμα ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει, ενημέρωσε τις αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης» και την…

Κουτσούμπας από την Λάρυμνα: «Οι καμινάδες της ΛΑΡΚΟ αυτή τη στιγμή, δεν έπρεπε να είναι σβηστές»

Κουτσούμπας από την Λάρυμνα: «Οι καμινάδες της ΛΑΡΚΟ αυτή τη στιγμή, δεν έπρεπε να είναι σβηστές»

Στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ΛΑΡΚΟ και την σημασία…

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις εξετάσεις με αυτό το θέμα…;»

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις εξετάσεις με αυτό το θέμα…;»

«Δεν θα αλλάξει κάτι σε μία τραγωδία, αλλά ο τρόπος που την αντιμετωπίζεις, δείχνει πράγματα…

Διάνα Βουτυράκου: Γιατί η σελίδα που φιλοξενεί την Τράπεζα Θεμάτων δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας;

Διάνα Βουτυράκου: Γιατί η σελίδα που φιλοξενεί την Τράπεζα Θεμάτων δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας;

Η ανάρτηση της Διάνας Βουτυράκου για την «κυβερνοεπίθεση» που δέχτηκε η σελίδα της Τράπεζας Θεμάτων