Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σκεπάρνι στο σπίτι του 41χρονου – Διασωληνωμένος ο πατέρας του

Στο κάδρο ο πατέρας του 41χρονου, ο οποίος έχει σημαντική απώλεια συνείδησης.

περιπολικο

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πατέρα του 41χρονου που δολοφονήθηκε στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης (26/10).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο πατέρας του 41χρονου με καταγωγή από την Αρμενία που φέρεται να δολοφόνησε τον γιο του στο σπίτι τους στην οδό Ομήρου στη Μενεμένη, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Επιπλέον, πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν πως ο πατέρας του 41χρονου έχει σημαντική απώλεια συνείδησης αφού δεν επανήλθε ποτέ αφότου βρέθηκε ημιλιπόθυμος δίπλα στον νεκρό γιο του.

Βρέθηκε σκεπάρνι στο σπίτι του 41χρονου – Στο κάδρο ο πατέρας

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στον ηλικιωμένο, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 41χρονου άνδρα, ενώ όπως αναφέρουν οι γείτονές τους φέρεται πως συχνοί ήταν οι καυγάδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ύποπτος, εντούτοις στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ο πατέρας, ο οποίος όμως νοσηλεύεται.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…