Newsroom

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με βρεφονηπιοκόμο να χαστουκίζει παιδάκι

Βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA δείχνει βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη να χαστουκίζει ένα από τα παιδάκια.

παιδακι

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Δευτέρα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και δείχνει βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη να χαστουκίζει παιδάκι.

Ειδικότερα, στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, φαίνεται η 47χρονη βρεφονηπιοκόμος, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και 9 μηνών χωρίς αναστολή μετά τις αποκαλύψεις για κακοποιητική συμπεριφορά, να χαστουκίζει ξαφνικά παιδάκι.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Alpha, δεκάδες γονείς ψάχνουν αν και τα δικά τους παιδιά είχαν κακοποιηθεί από τη βρεφονηπιοκόμο, η οποία εργαζόταν στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο επί 26 ολόκληρα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 47χρονη, η οποία είναι ελεύθερη μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχει ασκήσει, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…