Θεσσαλονίκη-Τι έδειξε η νεκροψία της 84χρονης που δολοφονήθηκε από τον γιο της

Σοκ προκαλεί το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής της 84χρονης γυναίκας την οποία σκότωσε, όπως ομολόγησε ο ίδιος, ο γιος της.

ΕΚ - Περιπολικό Αστυνομία

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας 84χρονης από τον 59χρονο γιο της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα, στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης.

Η 84χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας κακοποιήθηκε σε υπέρτατο βαθμό καθώς ο 59χρονος γιος της τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα, της έμπηξε ένα σπασμένο μπουκάλι στην κορυφή του κεφαλιού ενώ στο τέλος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμί της, «ήταν κακοποιημένη με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα” με τον γιο της να χαρακτηρίζεται “ψυχασθενής με χρόνιους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία».

Σύμφωνα με δηλώσεις της «τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια και με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή βρεγματική χώρα, δηλαδή στην κορυφή του κεφαλιού, μάλλον με σπασμένο μπουκάλι. Όλα τα άλλα χτυπήματα τα έκανε με τα χέρια. Πέθανε αμέσως (σ.σ. η 84χρονη) διότι είχαμε και σύσφιξη της περιοχής του λαιμού. Την έπνιξε»

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε σε βάρος του 59χρονου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, σωματική βλάβη εναντίον αδύναμων ατόμων και ενδοοικογενειακή βία και τον παρέπεμψε για να απολογηθεί στον 7ο ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 59χρονος φέρεται να δήλωσε, ενώπιον του εισαγγελέα, μετανιωμένος, προσθέτοντας ότι φρόντιζε για πέντε χρόνια τη μητέρα του και πως δεν άντεχε άλλο.

 

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…