Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο θάνατος της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Περιφερειακή Οδό της πόλης, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο.
Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του πατέρα της, ο οποίος οδηγούσε τη μηχανή και αποδίδει ευθύνες στον οδηγό του απορριμματοφόρου για τη μοιραία σύγκρουση.
«Μου σκότωσαν το παιδί μου. Κινούμουν με την κόρη μου με μηχανή και μας χτύπησε από πίσω ένα απορριμματοφόρο. Εγώ δεν έπαθα τίποτα, ούτε γρατζουνιά, και το παιδί μου σκοτώθηκε», δήλωσε στο MEGA. Όπως υποστήριξε, η μηχανή χτυπήθηκε από πίσω, εκτιμώντας ότι το απορριμματοφόρο τούς παρέσυρε και τους εκτόξευσε περίπου 15 μέτρα μακριά.
Βαρύ πένθος για τον ΠΑΟΚ
Η 15χρονη ήταν ποδοσφαιρίστρια της ομάδας γυναικών ΠΑΟΚ Β και θεωρούνταν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του συλλόγου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το φετινό καλοκαίρι επρόκειτο να συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:
«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη τους για τον άδικο και αδιανόητο χαμό της 15χρονης αθλήτριάς μας, Άννας Μαρίας Πανταζώνη.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί για την απώλεια ενός νέου παιδιού, μιας αθλήτριας που είχε ολόκληρη τη ζωή μπροστά της, ενώ συμμετείχε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας. Η είδηση της πρόωρης απώλειάς της μας έχει συγκλονίσει όλους και έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος ολόκληρο τον Σύλλογο.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Άννας Μαρίας, αποφασίστηκαν τα εξής:
Η ακύρωση του προγραμματισμένου αυριανού φιλικού αγώνα της ομάδας μας στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς.
Η χρήση μαύρου περιβραχιόνιου από τις αθλήτριες της ομάδας μας σε όλους τους προσεχείς αγώνες, ως ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη της.
Η κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Α.Σ. ΠΑΟΚ στη μνήμη της αθλήτριας μας.
Η παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού γυναικείου τμήματος στην εξόδιο ακολουθία.
Ο ΠΑΟΚ με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσει τον τόπο και τον χρόνο της εξοδίου ακολουθίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…
Καλό ταξίδι Άννα Μαρία…».
Διαβάστε επίσης
Μύκονος: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα την 37χρονη Ιταλίδα – Θα παντρευόταν το Σάββατο
Πάρος: Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία – Συγκρούστηκαν ΙΧ με μηχανή
Μάλγαρα: Νεκρή γυναίκα μετά από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια