Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε 5χρονο αγοράκι, με έγκαυμα στο δεξί του χέρι. Το παιδί βρισκόταν σε αναψυκτήριο στην περιοχή της Τούμπας και φέρεται να ήρθε σε επαφή με ψυχαγωγικό παιχνίδι.
Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, χθες το απόγευμα, σε αναψυκτήριο στο οποίο λειτουργούσαν ψυχαγωγικά παιχνίδια, ο ανήλικος ήρθε σε επαφή με ένα από αυτά με αποτέλεσμα να υποστεί έγκαυμα στο χέρι.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του αναψυκτηρίου και τον ιδιοκτήτη των παιδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ηλικίας 43 και 58 ετών, αντίστοιχα, ενώ κατασχέθηκαν 14 παιδικά ψυχαγωγικά παίγνια και ένας φωτιστικός σωλήνας LED.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Χυδαία πρόκληση: Μπόνους 4.000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής, μηδέν στους πυροσβέστες
Η μπάτσα του Greek Freak που έγινε viral – Το απρόσμενο σκηνικό στην Εθνική (video)
Νέα Ερυθραία: Συνελήφθη αδερφός πασίγνωστης τηλεπαρουσιάστριας μετά από καταδίωξη – Ήταν μεθυσμένος, έσπρωξε αστυνομικό
«Η Χίος δεν κάηκε τυχαία»: Άρθρο-καταπέλτης για τη φωτιά που μαύρισε το νησί
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια