Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη κατά 39χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον 39χρονο ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38 ετών συγκάτοικο και μητέρα του παιδιού τους αφού πρώτα αποπειράθηκε να τη βιάσει.

4666766 3

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα ο 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38χρονη συγκάτοικό του και μητέρα του παιδιού τους, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 39χρονου ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Έως τότε παραμένει υπό κράτηση.

Το χρονικό και η επέμβαση της ΕΛΑΣ 

Την ύστατη στιγμή κατάφεραν άντρες της Άμεσης Δράσης στην Θεσσαλονίκη, να σώσουν το πρωί του Σαββάτου μία 38χρονη από την Γεωργία, την στιγμή που ο 39χρονος ομοεθνής της και πρώην σύντροφός της, την μαχαίρωνε και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους που είναι ΑΜΕΑ.

Είχε προηγηθεί κλήση για βοήθεια από την ίδια στο «100», όπου πρόλαβε όμως να πει τι συνέβαινε και την διεύθυνση. Με το ίδιο όνομα υπάρχουν αρκετές οδοί στην πόλη και χρειάστηκε να γίνει παράλληλη επιχείρηση, μέχρι που οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το σωστό διαμέρισμα.

 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.