Θεσσαλονίκη: Mετά τη φρίκη του βιασμού ο φόβος για την 24χρονη- Απειλές για τη ζωή της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που καταγγέλλει  24χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Ο εργοδότης της 24χρονης που έκανε την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό, προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

NewsRoom 17/01/2022 | 23:00

Απειλές για τη ζωή της φαίνεται πως δέχεται η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, το οποίο διεξαγόταν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.  Όπως αποκάλυψε ο εργοδότης της 24χρονης, Χρήστος Καραθανάσης  με δηλώσεις του, τόσο στο Mega, όσο και στο Open,  η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ φοβάται ακόμα και για τη ζωή της. «Οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της» τόνισε ο ίδιος. «Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει». πρόσθεσε.

«Γινότανε νυφοπάζαρο στη σουίτα»

Την ίδια ώρα, ο κ. Καραθανάσης πρόσθεσε πως η 24χρονη «ήταν έμπιστο άτομο της εταιρείας, δηλαδή είχε και έχει μια θέση στην εταρεία, η οποία είναι πάρα πολύ έμπιστη», κάνοντας λόγο για μια σοβαρή κοπέλα.  Mάλιστα ο ίδιος προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη που του εκμυστηρεύτηκε η 24χρονη, ότι στο ξενοδοχείο όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, είναι πιθανό να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες.

 

«Για τον λόγο ότι έχουν βγει πάρα πολλά κορίτσια και μπράβο, λοιπόν, αυτή τη στιγμή στην κοπέλα η οποία είχε το θάρρος να καταγγείλει όλα αυτά τα οποία γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Ήτανε 7 άντρες και γύρω στις 12 – 14 κοπέλες. Είναι ένα νυφοπάζαρο εκεί. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Είμαστε εφτά άντρες και φέρνουμε γυναίκες εκεί και βλέπουμε», ανέφερε και πρόσθεσε:


«Η φίλη της που ήτανε μαζί ήτανε 17μισό. Το αντιλαμβάνεστε; Οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτά τα πάρτι είναι εγκληματίες».

 

 


Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, ανέφερε πως «Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης».