Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 18χρονης για ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της

Υποστηρίζει πως ο πρώην σύντροφός της την ξυλοκόπησε τρεις φορές σε έξι μήνες.

ksylo 1560x690 c

Μία 18χρονη στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει πως ο 22χρονος την ξυλοκόπησε τρεις φορές σε διάστημα έξι μηνών. Η κοπέλα έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του άνδρα, που είναι πρώην σύντροφός της. «Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό ούτως ή άλλως προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες στον δράστη. Κάθε καυγάς είχε πάντα σαν αποτέλεσμα την άσκηση βίας από πλευράς του συντρόφου. Όταν τα πράγματα ηρεμούν τότε για τον ίδιο είναι όλα καλά αλλά λίγες ημέρες, μετά έχουμε επανάληψη της ιστορίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο υπήρξε σοβαρή σωματική βλάβη και μάλιστα οι γιατροί συνέστησαν στην κοπέλα να παραμείνει στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή η 18χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ δίπλα της στέκονται βράχοι οι γονείς της», δηλώνει ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος. Πήγε στο νοσοκομείο Ειδικότερα, στις 31 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη αναμένεται, σύμφωνα με το patrisnews.com, να εκδικαστεί η μήνυση της 18χρονης κατά του 22χρονου πρώην συντρόφου της για ξυλοδαρμό.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν τόσο βαριά που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο με τους να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, ήταν η τρίτη φορά που της επιτέθηκε μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών. Όπως φαίνεται από την καταγγελία, ήταν μία επαναλαμβανόμενη κακοποιητική συμπεριφορά.

Κάθε φορά που την χτυπούσε ζητούσε συγγνώμη, αλλά μετά από λίγο γινόταν και πάλι επεισόδιο. Η 18χρονη έχει δίπλα της τους γονείς της που, όπως λένε, θέλουν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη γι’ αυτό και προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του. Το κορίτσι είναι σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει από τα τραύματα σωματικά αλλά και ψυχικά.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…