Θεσσαλονίκη: Καλόγριες έδιωξαν 12χρονη από τον τάφο του Αγίου Παϊσίου επειδή φορούσε παντελόνι

Μάλιστα έξω από το μοναστήρι υπάρχει ταμπέλα που αναγράφει ότι απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες με παντελόνια, κοντές φούστες και αμάνικα

4943900

Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στη ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, με καλόγριες να μην επιτρέπουν σε μια 12χρονη να προσκυνήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Alpha, οι μοναχές όταν είδαν ότι το ανήλικο κορίτσι φοράει παντελόνι, πήγαν στους γονείς της και τους έκαναν συστάσεις μην αφήνοντας την 12χρονη να προσκυνήσει τον τάφο του Άγιου Παϊσίου.

Αυτό που προκαλεί περισσότερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι έξω από το μοναστήρι υπάρχει ταμπέλα που αναγράφει ότι απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες με παντελόνια, κοντές φούστες και αμάνικα και σε άνδρες που φοράνε φανέλες και σορτσάκια.

Στην εκπομπή Κατερίνας Καινούγιου μάλιστα εμφανίστηκε και ο Ανδρέας Καραγιάννης ο οποίος είπε ότι το κοριτσάκι εμφανίστηκε ντυμένο απρεπώς, προκαλώντας την αντίδραση του πλατό.

Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία: Καταγγέλλει βίαιη επίθεση σε εθελοντές κατά της λαθροθηρίας στη Ζάκυνθο

KINI PEIR

Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία: Καταγγέλλει βίαιη επίθεση σε εθελοντές κατά της λαθροθηρίας στη Ζάκυνθο

Όπως καταγγέλλει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, 15 άτομα επιτέθηκαν με βιαιότητα σε εθελοντές της διεθνούς…

Έντονη κακοκαιρία σαρώνει την Ιταλία – Υπερχείλισε ο Πάδος, κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος

Ιταλία

Έντονη κακοκαιρία σαρώνει την Ιταλία – Υπερχείλισε ο Πάδος, κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος

Το πρωί της Πέμπτης, ο ποταμός Πάδος υπερχείλισε στο κέντρο του Τορίνο, στην Ιταλία, ενώ…