Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε 39χρονο για δολοφονία ηλικιωμένης για 30 ευρώ

Σε ισόβια καταδικάστηκε 38χρονος άντρας αρμενικής καταγωγής από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την…

dikastirio 21

Σε ισόβια καταδικάστηκε 38χρονος άντρας αρμενικής καταγωγής από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται ότι σκότωσε τον περασμένο Οκτώβριο την 78χρονη γειτόνισσά του, επειδή του χρωστούσε 30 ευρώ.

Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία είχε συμφωνήσει με την άτυχη ηλικιωμένη να βάψει το διαμέρισμά της, πράγμα το οποίο έγινε. Όταν την επισκέφθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης για να εισπράξει τα χρήματα, η 78χρονη αρνήθηκε να εξοφλήσει το συνολικό ποσό της συμφωνίας, προβάλλοντας δικαιολογίες.

«Είπε να πλύνω την μπανιέρα και το νιπτήρα που ήταν λερωμένα από τις μπογιές, ενώ ισχυριζόταν ότι της έκλεψα πέντε τσάντες. Το έκανα επειδή με προσέβαλε» επισήμανε ο κατηγορούμενος, παραδεχόμενος την πράξη του, για την οποία ζήτησε συγγνώμη.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι, το οποίο ήταν καλυμμένο με πλαστικές σακούλες, ενώ ο θάνατος της επήλθε από ασφυξία.

Φεύγοντας από το σπίτι ο κατηγορούμενος άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά της θανούσας.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.