Αυτοκτονία γυμναστή: Η κατάθεση της πρώην συντρόφου του – Το ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου

Τι ισχυρίζεται η 50χρονη γυναίκα - Ο δικηγόρος της γυναίκας προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές ένα ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή, που αποδεικνύει, όπως ισχυρίζεται την ασταθή ψυχολογική του κατάσταση.

Φως στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές, εξ ου και άρχισαν οι καταθέσεις από πρόσωπα-κλειδιά του περιβάλλοντος του γυμναστή.

Ειδικότερα, οι αρχές ψάχνουν αν πράγματι κρύβεται κάτι πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου, ο οποίος σε e-mail που άφησε πριν βάλει τέλος στη ζωή του, κατηγορούσε την πρώην σύντροφό του ότι τον κατέστρεψε οικονομικά.

Τι ισχυρίζεται η 50χρονη γυναίκα

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα»

Η 50χρονη γυναίκα, έχει περάσει ήδη στην αντεπίθεση περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβαινε στη σχέση της με τον γυμναστή. Ο δικηγόρος της προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές ένα σημείωμα από το οποίο προκύπτει όπως λέει ότι ο 50χρονος ήταν ψυχικά ασταθής. Η γυναίκα έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ασταθή με εναλλαγές στη διάθεση του και άφησε μάλιστα υπονοούμενα ότι τα προβλήματα προκαλούνταν από χρήση φαρμάκων τα οποία και λάμβανε για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση ως γυμναστής. Όπως ισχυρίστηκε στις αρχές, χώρισε μαζί του πριν από έναν χρόνο καθώς δεν άντεχε άλλο τη συμπεριφορά του, την οποία απέδωσε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Δεχόμουν απειλές»

Παράλληλα, επισήμανε ότι την είχε απειλήσει ότι θα στείλει στην οικογένεια της ροζ βίντεο που ο ίδιος είχε καταγράψει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής. Το συγκεκριμένο βίντεο απεστάλη τόσο στην οικογένεια της, όσο και σε άλλα άτομα, ακόμη και στον πρώην εργοδότη της 50χρονης.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για το χρηματικό ποσό που όπως ανέφερε ο αυτόχειρας του απέσπασε, η γυναίκα υποστήριξε ότι πράγματι είχε πάρει χρήματα από τον γυμναστή κατά την διάρκεια της σχέσης τους. Ήταν 80.000 ευρώ, που ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να της δώσει και όπως υποστήριξε του τα επέστρεψε όταν χώρισαν.

Το ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή

Τέλος, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του MEGA, ο δικηγόρος της γυναίκας προσκόμισε στις δικαστικές Αρχές ένα ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή, που αποδεικνύει, όπως ισχυρίζεται την ασταθή ψυχολογική του κατάσταση.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους όσοι με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε να πάρω αυτή την απόφαση. Αν με αγαπάτε θέλω να προσευχηθείτε για την ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ. Ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη θεέ μου», αναφέρει στο σημείωμά του ο 50χρονος.

«Καταθέσαμε τα sms και το ιδιόχειρο σημείωμα από τον Μάιο του 2021. Στο πιστοποιητικό του εμβολιασμού του έγραψε ότι “αυτοκτονώ γιατί έτσι, γιατί αλλιώς, σας συγχωρώ όλους, ο θεός να με συγχωρέσει”» ανέφερε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Ο Παπαθανάσης προσπαθεί να «ξεγλιστρήσει» και το παίζει θύμα «επίθεσης δολοφονίας χαρακτήρα

Ο Παπαθανάσης προσπαθεί να «ξεγλιστρήσει» και το παίζει θύμα «επίθεσης δολοφονίας χαρακτήρα

Για «επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα», μίλησε ο Νίκος Παπαθανάσης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 προσπαθώντας να απαντήσει…

Αποκάλυψη εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento: Έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν– Μαζί το Docville

Αποκάλυψη εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento: Έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν– Μαζί το Docville

Δόλιος και μπαταχτσής ο υπουργός Νικόλαος Παπαθανάσης που πουλάει ανάπτυξη